Nederlands
  nl
English
  en
contact frequently asked questions
log in
VU
 
Information
Hoeveel korting krijg ik op mijn studieboeken als ik lid ben van T.W.I.S.T.?
Als je lid bent van T.W.I.S.T., krijg je zeer hoge korting op je studieboeken.

Korting op Nederlandstalige studieboeken
Voordat een periode begint ontvang je bij een online bestelling 10 procent korting op Nederlandstalige titels bij bestelling via T.W.I.S.T.. Dat heeft te maken met Nederlandse wetgeving. Je ontvangt deze korting alleen in de periode die online bij de titels staat vermeld. Als de periode is begonnen ontvang je online 5 procent korting bij aankoop van 2 verschillende Nederlandstalige boeken als lid van T.W.I.S.T..

Korting op Engelstalige boeken
Engelstalige (studie)boeken zijn altijd supervoordelig als je lid bent van T.W.I.S.T.. Let ook op de laagste-prijs-garantie die geldt voor jou als lid van T.W.I.S.T.. Zo betaal je altijd de laagste prijs voor buitenlandse boeken.

Laagste-prijs-garantie
Je kunt je boeken nergens in Nederland goedkoper vinden dan bij de T.W.I.S.T.. Je krijgt als lid van T.W.I.S.T. een laagste-prijs-garantie! Kun je het studieboek bij een reguliere Nederlandse webwinkel (ook Bol.com!) goedkoper kopen dan krijg je het verschil retour. Bewaar je factuur van T.W.I.S.T. goed. Let op: deze garantie geldt alleen in de aanloop en tijdens de periode dat je het studieboek nodig hebt.

Waar kan ik lid worden van T.W.I.S.T.?
Word lid van T.W.I.S.T. tijdens het bestellen! Dat is eenvoudig aan te klikken. T.W.I.S.T. regelt je lidmaatschap daarna met je.

Welke prijs betaal ik voor een tweedehands boek?
Dat verschilt per boek. Bij het bestellen kun je kiezen uit 'gebruikt' en ‘intensief gebruikt'. In het laatste geval betaal je nog minder, maar dan zijn er wel meer markeringen aanwezig in het boek.
delivery conditions privacy policy copyright disclaimer frequently asked questions contact
 
Welkom bij T.W.I.S.T.